Persoonlijk

Flashback Friday – week 34

Afgelopen week was de eerste week voor mij als ‘foodblogger’. Al in één week tijd heb ik enorm veel ontdekt, geleerd en ondervonden. Zo ben ik tegen een aantal zaken aangelopen, heb ik ervaren hoe druk het leven van een blogger is en ben ik me (nu) al bewust van het feit dat ik beter moet gaan plannen. Maar ooooh wat vind ik het leuk. De reacties die ik van jullie heb gekregen zijn ontzettend lief, nieuwsgierig en enorm enthousiast. Ik ben zo benieuwd naar wat er allemaal gaat gebeuren met Fitdelicious.

De afgelopen week heb ik dus (een klein beetje) ontdekt wat dat bloggen, gerechten maken en honderden foto’s maken allemaal inhoudt. Ook levert het bezig zijn met zo’n blog en social media, een bepaald gevoel en gedrag op. De focus lag op iets goeds te willen neerzetten, het direct perfect willen doen en laten zien dat ik ook een ‘foodblogger’ kan zijn. Na drie dagen had ik zoiets van… neeeh, dat is niet mijn bedoeling geweest met Fitdelicious. Ik ben dit gaan doen, omdat ik het leuk vind om andere mensen te vertellen over mijn passies. Niet om zo groot, goed of perfect mogelijk te worden. De wereld is al vol met bloggers die het perfecte leventje lijken te leiden, met perfecte foto’s, en een gigantisch sociaal leven. Leuk? Hmm, ik vraag het me af.

Zo en dan nu een terugblik op mijn week. Mijn laatste week vakantie. Wat heb ik gedaan en wat waren mijn favoriete momenten de afgelopen week?!

Favoriet #1:
Deze hadden jullie vast al verwacht en kan natuurlijk niet ontbreken… Fitdelicious ging online! Ik ben super blij, wordt overladen met enthousiaste reacties en ben benieuwd wat me allemaal te wachten staat.

Favoriet #2:
Afgelopen zaterdag had ik vrijgezellenfeestje van een lief vriendinnetje van mij. Super leuk met allemaal verschillende meiden, een heleboel chocolade, grappige, gekke en hilarische opdrachten en nog meer lekker eten.

Favoriet #3:
Ik kan echt genieten van een havermoutontbijtje. Vaak bedenk ik ’s avonds als ik in mijn bed lig al wat ik de volgende morgen eens zal ontbijten. Liefst niet te moeilijk en snel klaar, aangezien ik ’s morgens direct wil eten, haha.

Processed with VSCO with f2 preset

Favoriet #4:
Afgelopen woensdag hebben mijn hubbie en ik een fotoshoot gehad. Super leuk! Na ons trouwen, 2 jaar geleden, hebben we besloten om jaarlijks een fotoshoot te doen rond onze trouwdatum. Op deze manier hopen we in de loop der jaren een mooie fotocollectie op te bouwen ter ere van ons trouwen. Leuk hé?!

Loveshoot
Favoriet #5:
Dit weertje! I’m made for this!

Favoriet #6:
Vandaag samen met nog zo’n lieve vriendin lekker van het weertje genoten. Heerlijk in de zon, bij het water, een heerlijke salade, goede gesprekken en vooral veel liefde. Ik hou ervan!

Processed with VSCO with f2 preset

Wat hebben jullie vandaag voor lekkers gedaan? En wat vind je dusver van Fitdelicious? Zijn er dingen die je graag anders zou willen zien of juist helemaal niet? Laat het me maar weten… vind ik leuk 🙂

-XX- Johanne

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Carolien
  26 augustus 2016 at 17:08

  Woensdag de courgettesoep met havermoutbroodjes gemaakt! Ietsje te enthousiast geweest met de sambal dus niet alleen heet qua temperatuur buiten maar ook vanbinnen de broodjes/koekjes waren lekker! Een deel van de soep zit in de vriezer dus wordt vervolgd!

  • Reply
   Johanne
   26 augustus 2016 at 18:07

   Wat leuk Carolien! Volgende keer iets minder met de sambal dus, haha. Geniet van de rest

  Leave a Reply