Ontbijt

Gevulde portobello’s met ei en zalm

Soms heb ik zin om eens met iets anders te ontbijten dan mijn havermout. Regelmatig ontbijt ik met havermout, maar ik probeer wel te variëren in al mijn maaltijden. Zo vind ik de havermout in de winter vaak heerlijk. Lekker warm en een goede en stevige maaltijd om de dag te beginnen. Wanneer ik geen zin heb in havermout, dan vind ik het vaak lekker om te ontbijten met een flinke hoeveelheid eiwitten, zoals bij deze gevulde portobello’s het geval is. Een makkelijk en snel gerechtje, maar toch even wat anders dan anders.

Voor deze gevulde portobello’s heb je het volgende nodig:
2 portobello’s
2 eieren
gerookte zalm
verse basilicum
dille

Zo maak je het:
Verwarm je over voor op 180 graden. Verwijder de steeltjes van de portobello’s en maak in iedere portobello een eitje kapot. Zet de portobello’s, gevuld met ei, in de oven en laat ze staan, totdat de eitjes gestold zijn.
Bekleed de portobello’s met een plakje gerookte zalm en maak af met basilicum en dille.

Enjoy!

-XX- Johanne

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply