Persoonlijk

We zijn online. Yeeeeh!

THERE’S A NEW (FOOD)BLOGGER IN TOWN. YEEEEEH!!

That’s right lieve mensen…. Fitdelicious is online!!! Het heeft lang geduurd, ik weet het, maar de website is nu eindelijk de lucht in. Ik ben net een klein kind dat op zijn verjaardag wordt overladen met cadeautjes, zo blij en gelukkig ben ik met deze nieuwe uitdaging.  

Het afgelopen jaar kreeg ik kriebels om meer te gaan doen met mijn passies, (gezond)koken en sporten. Het leek me fantastisch om samen met andere mensen na te denken over deze passies, hieraan te werken en hierin te groeien. Zodoende ontstond het idee voor Fitdelicious… Een website waar ik mijn passie voor een gezonde levensstijl met andere mensen kan delen en waar mensen gemotiveerd en gestimuleerd worden om ook voor een gezond en fit leven te gaan. Ik zag het al helemaal voor me. Door alle drukte van het afgelopen jaar ben ik er echter te weinig aan toe gekomen en ben ik uiteindelijk iets later ‘online’ dan ik in eerste instantie had gehoopt. Maar hé, Fitdelicious is er nu en ik heb er ontzettend veel zin.

Veel mensen hebben mij het afgelopen jaar gevraagd wat het doel is dat ik voor ogen heb met Fitdelicious. “Wil je geld gaan verdienen met je website? Hoe zorg je ervoor dat je uniek bent tussen al die andere honderden bloggers? Denk je dat mensen vanaf een digitaal scherm geïnspireerd kunnen worden en zelf opzoek gaan naar wat gezond is?”. Tsjaa, goede vragen allemaal. Ik heb over alle vragen die ik heb gekregen nagedacht en ik zal eerlijk zijn… Ik weet het niet. Ik weet (nog) niet wat mij nu precies uniek maakt en hoe mijn blog er over een jaar misschien uitziet. Ik kan je daarop dan nu ook geen duidelijk antwoord geven. Met Fitdelicious hoop ik hier in de loop van de tijd achter te komen. Ik moet nog veel leren, mezelf ontwikkelen en ben geen voedingsexpert, maar ik vind het vooral leuk om andere mensen te vertellen over wat een gezonde levensstijl voor mij heeft gedaan. Iedereen is in mijn ogen instaat om een gezonde levensstijl voor zichzelf te creëren, maar hier moet je wel zelf wat voor doen. Met Fitdelicious hoop ik voor velen van jullie het opstapje naar een gezonde en persoonlijke levensstijl te kunnen zijn.

Gezonde voeding heeft voor mij en mijn lijf veel goeds gedaan. Tot twee jaar geleden voelde ik me slap, futloos, had ik vaak last van mijn darmen en andere ‘pijntjes’. Door mijn voeding- en bewegingspatroon aan te passen begon ik te merken dat ik veel fitter en actiever werd. Ik had zin om nieuwe smaken in voeding te ontdekken en wilde kijken waar mijn lijf, behalve bankhangen, nog meer toe instaat was. Dit, precies dit, is dan ook mijn doel met Fitdelicious. Jullie lezers activeren om opzoek te gaan naar wat bij jou past, in plaats van op de bank te blijven hangen met een zak chips naast je.
Ik kan het, dus jij ook!

Ik wil jullie vragen om kritisch te zijn over mijn recepten en blogposts. Ik blijf het een uitdaging vinden om mezelf te ontwikkelen en ik ben van mening dat jullie, de lezers van Fitdelicious, mij daarbij het beste kunnen helpen. Dus heb je op- of aanmerkingen, tips, ideeën, wensen of ben je het ergens niet mee eens… Laat het me weten, dan zoek ik het uit, probeer en leer ik hier van.

IMG_5673Ik hoop dat jij als lezer plezier zal hebben in het lezen van mijn blog en misschien ook geïnspireerd wordt door mijn passies en zelf op ontdekkingstocht gaat naar wat een fit leven voor jou inhoudt. Je kan me volgen via Facebook en Instagram… vind ik leuk! 🙂

Heel veel liefs, Johanne

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Bart
  20 augustus 2016 at 13:36

  Leuk initiatief, ben benieuwd wat er komen gaat!

 • Reply
  Willemijn
  20 augustus 2016 at 18:16

  Super goed verwoord en geschreven mop!!! You can do this!!!

 • Reply
  Meta Oorbeek
  22 augustus 2016 at 16:54

  Wowhhhh trots op jou!
  Mooi geschreven en ik ga je zeker volgen

 • Leave a Reply